Mijn strijd

Als slachtoffer van letselschade kom je veelal terecht in een strijd met de verzekeraar van de veroorzaker. Er moet gestreden worden over de erkenning van de medische fout wat vaak vele jaren in beslag neemt. Wanneer de aansprakelijkheid wordt erkend volgt wederom een strijd om de daadwerkelijk vergoeding van de schade en de compensatie van het leed.

Op deze pagina’s zal ik vertellen over onze strijd tegen de verzekeraar. Alle kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren hebben opgedaan zal ik op de verschillende pagina’s met u delen. Want een ding is zeker, als letselschadeslachtoffer krijg je te maken met bijvoorbeeld veel financiele en juridische vraagstukken. Als slachtoffer heb je naar alle waarschijnlijk ook te maken met vaak ernstige lichamelijke handicaps en emotionele en persoonlijke problemen. Om dan ook nog is een strijd te moeten voeren met een verzekeraar is dan een zware opgave. ik hoop met deze site u te voorzien van informatie die u kan helpen bij uw strijd.

Wanneer we samen strijden voor een goede wettelijke regeling van letselschade dan is het in de toekomst niet meer nodig dat individuele letselschadeslachtoffers keer op keer de ongelijke strijd met de verzekeraar aan moeten gaan.

Teken daarom mijn petitie .

(vul alle velden in want voor een burgerinitiatief is dat verplicht!!!)

Help mij en daarmee alle letselschade slachtoffers in Nederland.

Robin’s Wil Wordt Wet!