Robin op televisie in de vijfde dag

Het programma De Vijfde Dag van de EO heeft op donderdag 10 mei 2012 aandacht besteed aan de afhandeling van letselschade door verzekeraars. Ik en nog een slachtoffer van letselschade zijn in de uitzending te zien. We gelden als voorbeeld hoe verzekeraars omgaan met de afhandeling van letselschade. Mijn ouders worden geinterviewd en leggen uit hoe de strijd de afgelopen jaren is verlopen. Wil je het hele dossier inclusief de uitzending zien, kijk dan op de site van De Vijfde Dag. Voor de uitzending kun je ook op onderstaand icoon klikken

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Na de uitzending heeft Centramed op haar website een verklaring gezet om nog wat nadere toelichting te geven op de uitzending. Natuurlijk ben ik zo sportief om u deze toelichting niet onthouden, want zoals gezegd staat de transaparantie voorop. Klik op het logo van Centramed voor de betreffende verklaring.

Na het lezen van de Centramed toelichting vond ik het wel zo gepast om ook nog een document te maken met mijn aanvullingen. In het logo van Centramed staat tenslotte “Zorgvuldig” en daar sluit ik mij natuurlijk graag bij aan.