lancering “Robin’s Wil Wordt Wet!”

Vandaag 4 juni 2012 start ik, Robin Kiel, met de actie “Robin’s Wil Wordt Wet!”. De actie heeft tot doel: een goede wettelijke regeling voor de afhandeling van letselschade in Nederland.

Ik ben al vele jaren verwikkeld in een juridische strijd, met de verzekeraar Centramed, om mijn schade en leed vergoed te krijgen. Mij bekruipt iedere dag weer het gevoel dat het toch wel erg krom is in Nederland, dat je als slachtoffer zoveel moeite moet doen om je schade vergoed te krijgen.

Heel veel mensen hebben echter niet de energie en de financiële middelen om zo’n strijd te voeren. Verzekeraars lijken dit ook te denken en maken de schaderegeling tot een uitputtingsslag, waarin het slachtoffer murw wordt gemaakt. Zodat het slachtoffer dan maar genoegen neemt met “het aanbod” van de verzekeraar.

Ik wil een eind maken aan deze praktijk en neem het initiatief om te zorgen dat de afhandeling van letselschade in Nederland bij wet goed wordt geregeld. Met “Robin’s Wil Wordt Wet!“ zal ik mijn doel realiseren dat de afhandeling van letselschade in Nederland bij wet wordt geregeld. Ik ben dan ook heel trots dat ik mijn eerste initiatief, de website www.robinswilwordtwet.nl – vandaag aan de wereld kan laten zien. De website zal ik gebruiken om letselschade slachtoffers in Nederland te informeren over praktische zaken die hen kunnen helpen in de afhandeling van hun schade en leed. Maar bovenal zal dit het platform zijn dat ik ga gebruiken ter ondersteuning van mijn acties en activiteiten waarmee ik mijn doel ga realiseren, het wettelijk regelen van de afhandeling van letselschade.

Het eerste initiatief vanaf www.robinswilwordtwet.nl is een zogenaamd burgerinitiatief, wetten worden immers gemaakt in de Tweede Kamer. Met het burgerinitiatief “Afhandeling letselschade goed wettelijk regelen”, straks ondertekend door 40.000 Nederlanders, ga ik zorgen dat letselschade op de agenda komt van de Tweede Kamer.

Voor mijn zaak maakt de nieuwe wetgeving niets meer uit, aangezien mijn zaak al onder de rechter is. Maar ik wil niet nutteloos achterover in mijn rolstoel blijven leunen, maar ga samen met u het verschil maken voor al die mensen die niet in staat zijn om een jarenlange en oneerlijke strijd te voeren tegen de verzekeraar!

Een strijd die ook u kan overkomen! Want mocht u te maken krijgen met letselschade, dan krijgt u ook te maken met verzekeraars. De oorzaak van letselschade kan verschillen, maar de werkwijze van de betrokken verzekeraar bij de afhandeling van letselschade verschilt echter niet. Het slachtoffer moet doen wat de verzekeraar voorstelt en anders gaan ze traineren, chanteren en uitputten. Dit alles eindigend in jaren slepende en geldverslindende juridische procedures.

 

 

mediavoorlichting

 

Robin’s Wil Wordt Wet!